(Sluiten)

Ik wil hier meer over weten

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Ik kan zelf toch ook wel onderhandelen, waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen?

Indien je ervaring hebt met het onderhandelen over huizenprijzen, en de werkwijze en tactieken van de verkopende makelaar kent, kun je uiteraard zelf de onderhandelingen voeren. Onderhandelen over huizenprijzen is echter niet zo gemakkelijk als het lijkt, en als koper kun je al snel slachtoffer worden van de verkooppraatjes van de verkoopmakelaar. Wanneer een verkoopmakelaar echter een collega tegenover zich heeft, zal hij of zij de onderhandelingen professioneler voeren. Doordat wij dagelijks te maken krijgen met onderhandelingen, tactieken en technieken, weten wij als geen ander hoe we door de verkooppraatjes van de verkoper heen moeten prikken.

Daarnaast wordt de waarde van de woning bepaald door een NVM-taxateur en schakelen wij een bouwkundig specialist in die op zoek gaat naar gebreken en deze met ons bespreekt.

Wij begeleiden je daarnaast naar de notaris en controleren voor jou het koopcontract. Met onze all-in service zul je je woning op een prettige manier aankopen, zonder het gevoel te hebben dat je wordt benadeeld door de verkopende partij.

 

Met welke kosten moet ik rekening houden als de aankoop niet doorgaat?

Besluit je na de uitkomsten van de aankoopscan de aankoop te annuleren? Dan brengen wij niets in rekening. Indien je besluit om de over te gaan tot annuleren ná akkoord, dan zijn wij genoodzaakt de volgende kosten in rekening te brengen.

€495 wanneer er nog geen deskundigen zijn ingeschakeld (dit zijn de minimale kosten);
+ € 250 na inschakelen van bouwkundige voor een meeloopkeuring (+ €200 voor bouwkundig rapport);
+ € 600 na inschakelen van taxateur voor taxatie;
+ € 250 na inschakelen aankoopmakelaar voor controle koopakte.
Met andere woorden; wanneer je annuleerd op het moment dat er een bouwkundige, taxateur en aankoopmakelaar zijn ingeschakeld betaal je € 1695. Dit betreffen dus vaste annuleringskosten en deze hebben verder geen relatie met de werkelijk gemaakte kosten door externe professional(s), welke hoger of lager kunnen uitvallen.

 

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt pas bij de notaris, je hoeft dus niets vooraf te betalen. De factuur sturen wij wel al vroeg naar je door, zodat je hypotheekadviseur de factuur op kan nemen in de hypothecaire lening. Vrijwel altijd is dit mogelijk, waardoor je de factuur over twintig of dertig jaar spreidt indien gewenst.

 

Is de factuur ook fiscaal te verrekenen?

De kosten van de taxatie zijn fiscaal te verrekenen. Wij raden dan ook aan om de factuur goed te bewaren.

 

Is het mogelijk de kosten mee te financieren?

Dit is vrijwel altijd mogelijk en voor jou gunstig; je spreidt in dat geval de factuur over twintig of dertig jaar.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik het formulier invul?

Jouw gegevens (e-mailadres en telefoonnummer) komen bij ons terecht en blijven bij ons. Wij brengen wel de taxateur en bouwkundig op de hoogte, zodat zij contact met je op kunnen nemen.