(Sluiten)

Ik wil hier meer over weten

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op.

Werkwijze aankoopmakelaar Rotterdam

Wij werken niet zoals de traditionele aankoopmakelaar. Traditionele makelaars berekenen hun tarief op basis van een percentage van het aankoopbedrag. Dit vinden wij echter niet fair; dit betekent dat de aankoopmakelaar meer voordeel boekt wanneer de woning tegen een hoger bedrag wordt gekocht. Wij baseren ons tarief daarom op een basisbedrag.

 

Je vind hieronder meer informatie over onze werkwijze.

 

Contact met verkopende partij

Zodra wij van jou een opdracht binnenkrijgen, nemen wij contact op met de verkopend makelaar om te voorkomen dat iemand anders er met de woning vandoor gaat. Professioneel en vriendelijk collegiaal contact met de verkopende partij is daarbij belangrijk.

 

Resultaatscan

Vervolgens voeren wij een resultaatscan uit. Wij voeren namens jou de gesprekken. De aankoopmakelaar houdt je op de hoogte van iedere stap, en uiteraard kun je hem altijd bereiken voor vragen en/of opmerkingen.

 

NVM-taxateur

Indien gewenst vinden wij een taxateur voor je. Een onafhankelijke en plaatselijke NVM-taxateur beoordeelt de woning en de daarbij behorende vraagprijs. Het taxatierapport dat je ontvangt kun je gebruiken bij alle Nederlandse geldverstrekkers.

 

Inschakelen bouwkundige

Een bouwkundige beoordeelt voor ons de woning op bouwkundig technische aspecten. Je kunt met hem nogmaals de woning doorlopen, hij geeft je dan een mondelinge meeloopkeuring waardoor je de woning technisch gezien beter leert kennen. Deze service is niet inbegrepen.

Controle koopcontract

Wij lopen samen met jou het koopcontract door en wijzen je op bepalingen die in jouw nadeel zouden kunnen werken en passen deze in overleg aan. Wij spreken samen met jou het contract door voordat je je handtekening plaatst.

 

Naar de notaris!

De laatste stap; de officiële overdracht bij de notaris. Wij beoordelen voor jou de offerte van de notaris en zoeken indien gewenst naar een goedkopere.

 

 

Direct vrijblijvend contact opnemen