(Sluiten)

Ik wil hier meer over weten

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op.

Werkwijze aankoopmakelaar Rotterdam

Wij werken niet zoals de traditionele aankoopmakelaar. Traditionele makelaars berekenen hun tarief op basis van een percentage van het aankoopbedrag. Dit vinden wij echter niet fair; dit betekent dat de aankoopmakelaar meer voordeel boekt wanneer de woning tegen een hoger bedrag wordt gekocht. Wij baseren ons tarief daarom op een percentage van het bedrag dat wij van de prijs afkrijgen; dit geeft onze klanten de zekerheid dat wij tot het uiterste zullen onderhandelen.

 

Je vind hieronder meer informatie over onze werkwijze.

 

Contact met verkopende partij

Zodra wij van jou een opdracht binnenkrijgen, nemen wij contact op met de verkopend makelaar om te voorkomen dat iemand anders er met de woning vandoor gaat. Professioneel en vriendelijk collegiaal contact met de verkopende partij is daarbij belangrijk.

 

Gratis resultaatscan

Vervolgens voeren wij een gratis resultaatscan uit. Wij voeren namens jou de onderhandelingen en weten dan binnen een paar dagen (meestal binnen 3 à 4 dagen) waar de bodemprijs op uit zal komen. Een beëdigd en zeer ervaren onderhandelmakelaar voert voor jou de onderhandelingen. Hij zal zijn uiterste best doen de onderhandelingen zo succesvol mogelijk te laten verlopen, mede dankzij onze wijze van tariefberekening. De aankoopmakelaar houdt je op de hoogte van iedere stap, en uiteraard kun je hem altijd bereiken voor vragen en/of opmerkingen.

Wil je de woning aankopen voor deze bodemprijs? Dan starten we met de volgende fase: het inschakelen van een bouwkundig specialist en een lokale onafhankelijke taxateur.

 

NVM-taxateur

Een onafhankelijke en plaatselijke NVM-taxateur beoordeelt de woning en de daarbij behorende vraagprijs. Je betaalt niets extra's voor deze service. Het taxatierapport dat je ontvangt kun je gebruiken bij alle Nederlandse geldverstrekkers.

 

Inschakelen bouwkundige

Een bouwkundige beoordeelt voor ons de woning op bouwkundig technische aspecten. Je kunt met hem nogmaals de woning doorlopen, hij geeft je dan een mondelinge meeloopkeuring waardoor je de woning technisch gezien beter leert kennen. Deze service is tevens inbegrepen.

Controle koopcontract

Wij lopen samen met jou het koopcontract door en wijzen je op bepalingen die in jouw nadeel zouden kunnen werken en passen deze in overleg aan. Wij spreken samen met jou het contract door voordat je je handtekening plaatst.

 

Naar de notaris!

De laatste stap; de officiële overdracht bij de notaris. Wij beoordelen voor jou de offerte van de notaris en zoeken indien gewenst naar een goedkopere.

 

Volledige service:

Naast bovenstaande service kun je 24 uur per dag gebruik maken van onze helpdesk. Wij voorzien je binnen een paar uur van een antwoord, meestal zelfs binnen een paar minuten.

 

Direct vrijblijvend contact opnemen